Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00 / Σάββατο 10:00 - 18:00
2310 514 800
Λόγω του μεγαλου όγκου παραγγελιών, είμαστε αναγκασμένοι να μη δεχτούμε άλλες παραγγελίες για λίγο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ήδη υπάρχουσες!
-14%
Solgar

Solgar No-Flush Niacin 500mg, 50 φυτικές κάψουλες

ΚΩΔ.: 115229

€32.10
€ 27.60
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

SOLGAR NO FLUSH NIACIN 500MG 50VCAPS

Χοληστερίνη-αγγειοδιασταλτικό.

Νιασίνη σε μορφή Inositol Hexanicotinate. Δεν προκαλεί συμπτώματα όπως εξανθήματα και φαγούρα που μπορούν να προκληθούν από τη λήψη νιασίνης (νικοτινικού οξέος). Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος σε δυσμενείς κυκλοφορικές καταστάσεις, να συνεισφέρει θετικά στη μείωση των αυξημένων επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, να προάγει την αύξηση της HDL χοληστερόλης και να βοηθήσει στη μείωση της λιποπρωτεΐνης Α.

Σε φυτοκάψουλες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μη λαμβάνεται από άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες ή προδιάθεση σε αλλεργίες, ουρική αρθρίτιδα, γλαύκωμα, γαστρίτιδες, πεπτικά έλκη και από διαβητικούς χωρίς τη συγκατάθεση και επιτήρηση του θεράποντος ιατρού. Επίσης, να μη λαμβάνεται από άτομα με προϋπάρχουσα ηπατική ή της χοληδόχου κύστης νόσο ή φλεγμονή, ή από άτομα που παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα ηπατικών ενζύμων. Να λαμβάνεται με το φαγητό.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων
και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή:
Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόν