Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Αλλαγή Πάνας - Σύγκαμα

H αλλαγή πάνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης κάθε μωρού και μία διαδικασία που επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στη μέρα και νύχτα. Όμως, η μηρογεννητική περιοχή είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε ερεθισμούς, λόγω εκκρίσεων, διάρροιας, τριβής με την πάνα ή ακατάλληλης πάνας ή αν υπάρχει κακή υγιεινή. Συνεπώς, μετά την αλλαγή πάνας και αφού καθαριστεί και στεγνώσει καλά η περιοχή, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί μία κρέμα για σύγκαμα που θα προστατεύσει το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι από την ερυθρότητα και το σύγκαμα.

Οι κρέμες συγκάματος παρέχουν άμεση ανακούφιση και απαλή φροντίδα, καθώς είναι μπλουτισμένες με φυσικά συστατικά και ενυδατικούς παράγοντες και βοηθούν στην επιδιόρθωση του δέρματος και στη μείωση των ερεθισμών.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η χρήση κρέμας συγκάματος είναι σημαντική:

  • Ανακούφιση και Φροντίδα: Οι κρέμες συγκάματος προσφέρουν αμέσως ανακούφιση από τον κνησμό, την ερυθρότητα και το δυσάρεστο αίσθημα της σύγκαμας.
  • Ενυδάτωση: Οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχονται στις κρέμες βοηθούν στην επαναφορά της υγρασίας στο δέρμα και στην αποτροπή περαιτέρω ερεθισμών.
  • Προστασία: Ορισμένες κρέμες παρέχουν προστασία από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες όπως οιρροϊκές προκλήσεις και οικογενειακές αλλεργίες.
  • Φυσικά Συστατικά: Η πλούσια σύνθεση με φυσικά συστατικά εξασφαλίζει ότι περιποιούμαστε το δέρμα με τον πλέον φυσικό και απαλό τρόπο.

17 Προϊόντα
76 Πόντοι
-26%
Frezyderm Baby Foam 150ml
102 Πόντοι
-6%
Frezyderm Baby Cream 175 ml
101 Πόντοι
-15%
29 Πόντοι
-19%
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας