Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Ενυδάτωση Βρέφους

Διαδερμική απώλεια υγρασίας, ξηρότητα, αφυδάτωση, ερεθισμένο δέρμα μωρού;
Χαρακτηριστικά που μπορεί να εμφανίσει ένα βρεφικό δέρμα εξαιτίας του ότι ο δερματικός φραγμός του είναι ακόμη μη ανεπτυγμένος και ολοκληρώνει την ανάπτυξή του μέχρι την ηλικία του 1 έτους. Παράλληλα, οι καθημερινές συνήθειες που περιλαμβάνονται αναπόφευκτα στη ρουτίνα περιποίησης του μωρού, όπως η χρήση πάνας, οι συχνοί καθαρισμοί κ.λπ., κάνουν το δέρμα του βρέφους ιδιαίτερα ευάλωτο και επομένως πολύ απαιτητικό στη φροντίδα του.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους η χρήση βρεφικών γαλακτωμάτων σώματος είναι αναγκαία για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας:

  • Απαλή Φροντίδα: Το ευαίσθητο δέρμα των μωρών χρειάζεται ειδική φροντίδα. Τα βρεφικά γαλακτώματα σώματος παρέχουν απαλή και αναζωογονητική φροντίδα χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς.
  • Ενυδάτωση: Η σωστή ενυδάτωση είναι ουσιώδης για το δέρμα των μωρών. Τα γαλακτώματα σώματος προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση για να αποτρέπουν τη ξηρότητα και το αφυδάτωση.
  • Ευεξία και Άνεση: Οι ευχάριστες υφές και αρώματα των γαλακτωμάτων σώματος δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας και άνεσης για το μωρό σας.
  • Στιγμές Δέσμευσης: Η απλή και αγαπητική ρουτίνα της εφαρμογής του γαλακτώματος σώματος μπορεί να είναι ένα μοναδικό χρόνο δέσμευσης και στενής επαφής με το μωρό σας.

Τα βρεφικά γαλακτώματα σώματος που θα βρείτε στο PharmacyThess είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απαλή φροντίδα και ενυδάτωση που απαιτεί το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Η ενυδατική τους φόρμουλα περιέχει επιλεγμένα συστατικά που διατηρούν το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και προστατευμένο από την ξηρότητα.

8 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας