Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα

Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα

Η μεγάλη γιορτή του άντρα

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο. Αν και δεν έχει την ίδια δημοτικότητα με άλλες γιορτές όπως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ή η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα αποτελεί μια ευκαιρία να τιμηθεί η ανδρική συμβολή στην κοινωνία, η υποστήριξη προς την υγεία του άνδρα και η αναγνώριση των θετικών χαρακτηριστικών των ανδρών.

Η ημέρα αυτή διαφέρει σε κάθε χώρα και πολιτισμό, και μπορεί να γιορτάζεται με διάφορους τρόπους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ημέρα αυτή χρησιμοποιείται για να αναδειχθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την υγεία των ανδρών, την ισότητα των φύλων και την υποστήριξη προς τους άνδρες σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

Συχνά, σε αυτήν την ημέρα, οι άνδρες τιμούνται με δώρα, εκδηλώσεις, ή με συγκεντρώσεις οικογενειών και φίλων για να γιορτάσουν τη σημασία του ρόλου τους στην κοινωνία και να αναδείξουν την αξία τους.

Επιλέξτε και εσείς στο Pharmacythess τα κατάλληλα και απαραίτητα προϊόντα για τον άνδρα της οικογένειάς σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και χαρίστε χαμόγελα!!!! 
 

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας