Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα eye patches!!!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα eye patches!!!

Τα επιθέματα ματιών υδρογέλης είναι προϊόντα περιποίησης του δέρματος που συνήθως περιέχουν υδρογέλη στο εσωτερικό τους. Αυτή η υδρογέλη μπορεί να περιλαμβάνει ενυδατικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, και άλλα συστατικά που στοχεύουν στην ενίσχυση και την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.


ΟΦΕΛΗ:

Τα επιθέματα ματιών υδρογέλης προσφέρουν διάφορα οφέλη για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι κύριες επιδράσεις περιλαμβάνουν:

  1. Ενυδάτωση:

    • Η υδρογέλη παρέχει έντονη ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την αντιμετώπιση ξηρότητας και αφυδάτωσης στην περιοχή των ματιών.
  2. Καταπράυνση:

    • Ορισμένες φόρμουλες περιέχουν συστατικά που μπορούν να καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια, μειώνοντας τυχόν ερεθισμούς ή φουσκώματα.
  3. Μείωση του Πρηξίματος και των Σακούλων:

    • Ορισμένα προϊόντα σχεδιάζονται ειδικά για να μειώνουν το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, κάνοντας την περιοχή να φαίνεται πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη.
  4. Αναζωογόνηση:

    • Ορισμένα προϊόντα περιέχουν συστατικά που ενισχύουν τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια της περιοχής των ματιών, καθιστώντας την πιο αναζωογονημένη.
  5. Χαλάρωση και Ανακούφιση:

    • Τα επιθέματα υδρογέλης μπορούν να προσφέρουν αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης, ειδικά αν τα τοποθετήσετε στο ψυγείο πριν τη χρήση για έναν επιπλέον δροσιστικό αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να διαβάζετε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη σωστή χρήση και να επιλέγετε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες του δέρματός σας. Για τη χρήση τους, συνήθως τοποθετούνται κάτω από τα μάτια για έναν καθορισμένο χρόνο, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τα under eye patches είναι προϊόντα περιποίησης του δέρματος που σχεδιάστηκαν ειδικά για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Είναι συνήθως κομμάτια υφάσματος ή υλικού που είναι εμποτισμένα με ενεργά συστατικά και τοποθετούνται κάτω από τα μάτια για να παρέχουν διάφορα οφέλη στην επιδερμίδα σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Αυτά τα προϊόντα είναι ευρέως γνωστά και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση διάφορων προβλημάτων, όπως σακούλες και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Τα under eye patches μπορεί να περιέχουν διάφορα ενεργά συστατικά, ανάλογα με τον σκοπό τους. Ορισμένα κοινά συστατικά που μπορεί να περιλαμβάνουν είναι:

  1. Υαλουρονικό Οξύ: Ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες.

  2. Κολλαγόνο: Βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τις γραμμές.

  3. Καφεΐνη: Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος και των σακούλων.

  4. Βιταμίνες: Συχνά περιέχουν βιταμίνες Α, C, και Ε για τη θρέψη του δέρματος.

Η χρήση των under eye patches συνήθως περιλαμβάνει την τοποθέτηση τους κάτω από τα μάτια για έναν καθορισμένο χρόνο (σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή) και την αφαίρεσή τους, ακολουθούμενη από την εφαρμογή ενός ενυδατικού ή κρέμας για τα μάτια. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια.

ΧΡΗΣΗ
Η χρήση των eye patches είναι συνήθως αρκετά εύκολη, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. Εδώ είναι ένα γενικό βήμα-προς-βήμα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα eye patches:

  1. Καθαρίστε το Δέρμα:

    • Πριν εφαρμόσετε τα eye patches, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι καθαρή. Αφαιρέστε το μακιγιάζ ή άλλα προϊόντα περιποίησης.
  2. Εφαρμογή:

    • Τοποθετήστε κάθε eye patch κάτω από το κάτω βλέφαρο, καλύπτοντας την περιοχή των ματιών και των σακούλων. Βεβαιωθείτε ότι τα patches είναι καλά τοποθετημένα.
  3. Αφήστε τα να Δράσουν:

    • Αφήστε τα eye patches να δράσουν για το χρονικό διάστημα που προτείνει ο κατασκευαστής. Συνήθως, αυτό κυμαίνεται από 10 έως 30 λεπτά.
  4. Αφαίρεση:

    • Προσεκτικά αφαιρέστε τα eye patches. Αν αφήσουν υπολείμματα, απαλά τα απομακρύνετε.
  5. Εφαρμογή Κρέμας ή Ορός:

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή και αφαίρεση των eye patches για να μην προκαλέσετε ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.


Eye patches για μαύρους κύκλους

Τα eye patches για μαύρους κύκλους συνήθως είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της σκούρης περιοχής γύρω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να προκληθούν από πολλούς παράγοντες, όπως έλλειψη ύπνου, κόπωση, γήρανση, γενετικοί παράγοντες ή ακόμη και αλλεργίες.

Τα eye patches για μαύρους κύκλους μπορεί να περιέχουν συστατικά που στοχεύουν στην ενυδάτωση, την ελαφρά ανακούφιση και την ελαχιστοποίηση του πρηξίματος γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά που βοηθούν στη μείωση των σκούρων κύκλων, όπως καφεΐνη, ρετινόλη, βιταμίνες C και K, και αντιοξειδωτικά.

Κατά τη χρήση των eye patches για μαύρους κύκλους, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. Ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι:

  1. Καθαρίστε την περιοχή γύρω από τα μάτια:

    • Πλύνετε καλά το πρόσωπο σας για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ ή ρύπους.
  2. Εφαρμόστε τα eye patches:

    • Τοποθετήστε τα patches κάτω από τα μάτια σας στην περιοχή των μαύρων κύκλων.
  3. Αφήστε τα για τον καθορισμένο χρόνο:

    • Πολλά προϊόντα έχουν καθορισμένο χρόνο χρήσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διάρκεια που πρέπει να αφήσετε τα patches.
  4. Αφαιρέστε και κάντε απαλό μασάζ:

    • Αφαιρέστε τα patches και απαλά κάντε μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια για να βοηθήσετε στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.

Πάντα ελέγχετε τα συστατικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι στο προϊόν που ενδέχεται να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή ανησυχίες για την περιοχή γύρω από τα μάτια, συμβουλευτείτε τον δερματολόγο ή το γιατρό σας.

Eye patches για σακούλες

Τα eye patches για τις σακούλες κάτω από τα μάτια συνήθως σχεδιάζονται για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πρηξίματος, των σακούλων και της κούρασης στην περιοχή των ματιών. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας να μειωθεί η εμφάνιση των σακούλων και των μαύρων κύκλων.

Εδώ είναι μερικά βασικά βήματα για τη χρήση eye patches για σακούλες:

  1. Καθαρίστε την περιοχή:

    • Πλύνετε καλά το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ ή ρύπους.
  2. Εφαρμόστε τα patches:

    • Τοποθετήστε τα patches κάτω από τα μάτια, καλύπτοντας πλήρως την περιοχή των σακούλων.
  3. Αφήστε τα για τον καθορισμένο χρόνο:

    • Οι οδηγίες χρήσης θα πρέπει να καθορίζουν πόση ώρα πρέπει να αφήσετε τα patches. Συνήθως, αυτό κυμαίνεται από 15 λεπτά έως μία ώρα.
  4. Αφαιρέστε και κάντε απαλό μασάζ:

    • Αφαιρέστε τα patches και απαλά κάντε μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.
  5. Εφαρμόστε την καθημερινή φροντίδα του δέρματος:

    • Συνεχίστε με την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του δέρματος.

Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες που παρέχονται μαζί με τα προϊόντα και, αν είναι απαραίτητο, συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον δερματολόγο σας, ιδίως εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή προβλήματα δέρματος.

Το pharmacythess προτείνει:

1) Natura Siberica Biome για super τόνωση
2) Garden Ultimate Hydrogel Eye Mask
3) Anaplasis Green Eye Patches Soothing & Brightening 
4) Natura Siberica Biome Patches με υαλουρονικό 

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας