Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Κορεάτικα Καλλυντικά! Γιατί είναι τόσο δημοφιλή;

Κορεάτικα Καλλυντικά! Γιατί είναι τόσο δημοφιλή;

K-beauty - Κορεάτικα καλλυντικά


Τπ K-beauty είναι αναμφίβολα η νέα τάση στη φροντίδα του δέρματος στην Ελλάδα. Τα Κορεάτικα καλλυντικά έχουν γίνει trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Ξεκινώντας από την Ασία και συνεχίζοντας στην Αμερική και την Ευρώπη τα κορεάτικα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου έχουν γίνει αγαπητά από όλους και όχι αδίκως. 

Πίνακας Περιεχομένων



Τα κορεατικά καλλυντικά έχουν κερδίσει δημοφιλία σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους που συνδυάζουν καινοτομία, ποιότητα, επιστημονική έρευνα και ενδιαφέρον για τη φυσική ομορφιά. 


Ιστορία Κορεάτικων Καλλυντικών

  • Το Φαινόμενο της Κορεάτικης Κουλτούρας Ομορφιάς (K-Beauty)

Κατά τη δεκαετία του '80, παρατηρήθηκε μια αύξηση του ενδιαφέροντος για την ομορφιά και τη φροντίδα του δέρματος στη Νότια Κορέα. Εμφανίστηκαν τα πρώτα πολυκαταστήματα καλλυντικών και η Κορεατική Κουλτούρα Ομορφιάς (K-Beauty) έκανε την εμφάνισή της. Κατά τη δεκαετία του '90, η K-Beauty έγινε γνωστή για την καινοτομία των προϊόντων και των ρουτινών της.


  • 21ος Αιώνας - Διεθνής Επιτυχία και Εξαγωγές


Στις αρχές του 21ου αιώνα, η K-Beauty έγινε παγκοσμίως γνωστή. Η επιτυχία της ξεπέρασε τα όρια της Κορέας και ξεκίνησαν οι εξαγωγές κορεατικών καλλυντικών σε παγκόσμια επίπεδα. Η διάσημη κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς επηρέασε τις τάσεις ομορφιάς παγκοσμίως, με πολλά προϊόντα να γίνονται αγαπημένα από καταναλωτές σε διάφορες χώρες.

Σήμερα, το K-Beauty συνεχίζει να καθορίζει τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και πολλές εταιρείες παραμένουν στην πρωτοπορία της έρευνας και της ανάπτυξης νέων προϊόντων, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν το κοινό παγκοσμίως.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλή;


  • Καινοτομία και Επιστημονική Έρευνα

Οι κορεάτικες εταιρείες επενδύουν σημαντικούς πόρους στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η χρήση σύγχρονων συστατικών και η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών έχουν καταστήσει τα κορεάτικα καλλυντικά ελκυστικά για τους καταναλωτές παγκοσμίως.

  • Κορεάτικη Ρουτίνα Ομορφιάς (K-Beauty)

Η Κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς έχει επηρεάσει σημαντικά τις τάσεις της ομορφιάς παγκοσμίως. Οι κορεάτικες προσεγγίσεις, όπως η ρουτίνα των 10 βημάτων, έχουν κερδίσει φανατικούς οπαδούς για τα αποτελέσματα και τα οφέλη που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

  • Φυσική Ομορφιά και Αντίληψη για Φροντίδα

Οι κορεάτικες εταιρείες έχουν τονίσει τη φυσική ομορφιά και τη φροντίδα του δέρματος. Αντί να επικεντρώνονται αποκλειστικά στο μακιγιάζ, έχουν επιστρατεύσει προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση και την υγεία της επιδερμίδας.

  • Συσκευασία και Αισθητική

Η προσεγμένη συσκευασία και η αισθητική των προϊόντων έχουν καταστήσει τα κορεάτικα καλλυντικά επιθυμητά. Η μοναδική, πολύχρωμη συσκευασία συχνά ελκύει τους καταναλωτές.

  • Οικονομική Διαθεσιμότητα

Πολλά κορεάτικα καλλυντικά είναι οικονομικά προσιτά, καθιστώντας τα προσιτά για μεγάλο κοινό.


K-Beauty

Η περιποίηση Korean Beauty διαφέρει από την κλασική περιποίηση που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει τη χρήση πάνω από 12 διαφορετικών προϊόντων όπως είναι τα έλαια προσώπου, τα essense, οι αμπούλες θρέψης και οι οροί προσώπου. Η κορεάτικη μαύρη μάσκα ή οι κορεάτικες κρέμες ΒΒ ανήκουν στα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο.


Τα κορεάτικα καλλυντικά σέβονται την επιδερμίδα και χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά όπως το γκίνσενγκ, τους σπόρους chia και το έκκριμα σαλιγκαριού. Η κορεάτικη περιποίηση προσώπου προσαρμόζεται πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας.


10 βήματα ομορφιάς

Η Κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς (K-Beauty) φημίζεται για την εκτεταμένη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, που περιλαμβάνει πολλά βήματα για να επιτευχθεί ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Η διαδικασία αυτή συνήθως αποτελείται από δέκα βήματα, και παρακάτω παρουσιάζονται:


1. Καθαρισμός με Λάδι
:
Ξεκινήστε με ένα καθαριστικό λαδιού για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και τους ρύπους.

2. Καθαρισμός με βάση το νερό:
Χρησιμοποιήστε ένα νερό-διαλυτό καθαριστικό για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και να καθαρίσετε το δέρμα.

3. Απολέπιση:
Χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό για να αφαιρέσετε νεκρά κύτταρα και να προετοιμάσετε το δέρμα για τα επόμενα βήματα.

4. Τόνερ:
Χρησιμοποιήστε ένα τόνερ για να ισορροπήσετε το pH του δέρματος και να προετοιμάσετε το δέρμα για τα επόμενα προϊόντα.

5. Essence:
Εφαρμόστε μια ουσία για επιπλέον ενυδάτωση και θρέψη.

6. Serum:
Χρησιμοποιήστε ένα σερούμ για στοχευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως ρυτίδες ή ακμή.

7. Μάσκα Προσώπου:
Εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου, είτε υφασμάτινη είτε σε μορφή κρέμας, για εντατική θεραπεία.

8. Κρέμα Ματιών:
Εφαρμόστε μια κρέμα ματιών για ενυδάτωση και περιποίηση της περιοχής των ματιών.

9. Κρέμα Ενυδάτωσης:
Ολοκληρώστε με μια ενυδατική κρέμα για να κλειδώσετε την υγρασία και να δημιουργήσετε μια προστατευτική στρώση.

10. Αντηλιακή Προστασία:
Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματός σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο και είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται πολύ δραστικά συστατικά (πχ. ρετινόλη)

Αυτή η ρουτίνα στοχεύει στο να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και περιποίηση για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Είναι σημαντικό να προσαρμόσετε τη ρουτίνα σας στις ανάγκες του δέρματός σας και να επιλεξέτε προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας.


Glass skin

Το "glass skin" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στην κορεάτικη κουλτούρα ομορφιάς (K-Beauty) και αναφέρεται σε μια επιθυμητή εμφάνιση του δέρματος που θυμίζει το εφέ ενός "γυάλινου" ή "λαμπερού" δέρματος. Το glass skin έχει καθιερωθεί ως σημαντική τάση ομορφιάς και πολλές γυναίκες παγκοσμίως επιδιώκουν αυτήν τη λαμπερή, υγιή επιδερμίδα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του glass skin περιλαμβάνουν:

Υγιές δέρμα: Η επιδερμίδα φαίνεται φωτεινή και λαμπερή, σαν να διαχέεται φως από την επιδερμίδα.

Υδατοκορεσμένη Επιδερμίδα: Η επιδερμίδα φαίνεται ενυδατωμένη και υγιή, χωρίς ξηρότητα ή αφυδάτωση.

Ομοιογενής Τόνος: Ο τόνος του δέρματος είναι ομοιογενής, χωρίς έντονες διακυμάνσεις χρώματος.

Φυσική Λάμψη: Η επιδερμίδα φαίνεται να έχει μια φυσική λάμψη, που δεν προκαλείται από πολυτελή μακιγιάζ, αλλά από την υγεία του δέρματος.

Για να επιτύχετε το glass skin, η βασική έμφαση τίθεται στην καλή φροντίδα του δέρματος. Η ρουτίνα περιποίησης του δέρματος συχνά περιλαμβάνει ενυδατικά προϊόντα, σερούμ, μάσκες ενυδάτωσης και αντηλιακή προστασία. Επίσης, η υγρασία παίζει σημαντικό ρόλο και ορισμένοι χρησιμοποιούν highlighters ή ενυδατικές βάσεις μακιγιάζ για να ενισχύσουν τη λάμψη του δέρματος.

Συνολικά, η επιτυχία των κορεάτικων καλλυντικών οφείλεται σε μια συνδυασμένη προσέγγιση που συνδυάζει την επιστήμη, την καινοτομία, την περιποίηση και την ενδιαφέρουσα αισθητική.

Ακολουθήστε την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς και αποκτήστε ένα λαμπερό και όμορφο δέρμα, όπως οι γυναίκες της Ασίας!!!

Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας