Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εορτάζοντας τη Δύναμη, την Εμπνευστική Προσφορά και την Ισότητα


Κάθε χρόνο, στις 8 Μαρτίου, ο κόσμος ενώνεται για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα αφιερωμένη στην αναγνώριση, την εκτίμηση και την υποστήριξη των επιτευγμάτων και των δικαιωμάτων των γυναικών παγκοσμίως. Πέρα από τον εορτασμό, αυτή η ημέρα αποτελεί ευκαιρία για αναστοχασμό, ενδυνάμωση και δράση.

Πίνακας Περιεχομένων


Ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διαδραματίζεται από τις αρχές του 20ού αιώνα. Το 1908, 15.000 γυναίκες περπάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης απαιτώντας τα δικαιώματά τους στο ψήφισμα και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Το 1910, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας εγκρίθηκε σε μια διάσκεψη στην Κοπεγχάγη, και από τότε έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο εορτασμό που αναδεικνύει τις επιτυχίες, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.



Ενδυνάμωση και Ενσωμάτωση

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για ισότητα, ευκαιρίες και δικαιώματα. Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλους τους τομείς, από την εκπαίδευση και την επιστήμη μέχρι την πολιτική και την κοινωνία.

Σε όλον τον κόσμο, γίνονται εκδηλώσεις, δραστηριότητες και προγράμματα που ευαισθητοποιούν σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες, ενθαρρύνοντας την κοινότητα να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο ισότιμου κόσμου.


Προκλήσεις που Αντιμετωπίζουν οι Γυναίκες

Παρά τις προόδους, υπάρχουν προκλήσεις που παραμένουν. Οι ανισότητες στον τομέα των αμοιβών, η έλλειψη εκπροσώπησης σε κορυφαίες θέσεις, και οι διακρίσεις βασισμένες στο φύλο είναι μερικά από τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.


Με τη ματιά προς το Μέλλον

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας προσφέρει μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της ισότητας και της ενδυνάμωσης των γυναικών όχι μόνο σε αυτήν την ημέρα, αλλά καθημερινά. Μόνο μέσω της συνεργασίας και της αφοσίωσης μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο για όλες τις γυναίκες.


Βρείτε τα ωραιότερα και οικονομικότερα δώρα για τις γυναίκες της οικογένειάς σας στο https://www.pharmacythess.gr/

Prev
133 Πόντοι
-7%
Next






Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας