Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Cosrx

Παρουσίαση Cosrx

Ανακαλύψτε την Επιστημονική Καλλυντική με την COSRX Η COSRX αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο της καλλυντικής, εστιάζοντας στην επίλυση προβλημάτων επιδερμίδας με τη βοήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα με επιστημονική ακρίβ … Δείτε περισσότερα

Παρουσίαση Cosrx

Ανακαλύψτε την Επιστημονική Καλλυντική με την COSRX


Η COSRX αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο της καλλυντικής, εστιάζοντας στην επίλυση προβλημάτων επιδερμίδας με τη βοήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα με επιστημονική ακρίβεια και επικεντρώνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας.

Φυσικά Συστατικά, Επιστημονική Ακρίβεια


Η COSRX ενσωματώνει φυσικά συστατικά όπως το βοτανικό στοιχείο Centella Asiatica και το βασικό οξύ για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η ακμή και η ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα. Οι συνθέσεις των προϊόντων της COSRX είναι σχεδιασμένες με προσοχή για να προσφέρουν αποτελέσματα με τρόπο φιλικό προς το δέρμα.


Καλλυντικά για Όλους, Επίλυση για Κάθε Ανάγκη


Με μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο ευαίσθητων δερμάτων, η COSRX προσφέρει λύσεις για διάφορα δερματολογικά προβλήματα.
Η εταιρία Cosrx είναι διάσημη για τα προϊόντα που προσφέρει με βλεννίνη σαλιγκαριού όπως το Advanced Snail 96 mucin Power essence που έχει κερδίσει όλους τους φανατικούς του skincare. Αποτελεί μια Κορεατικη εταιρία πρότυπο που είναι αφοσιωμένη στην δημιουργία καλλυντικών προϊόντων που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και βρίσκουν λύσεις για τις δερματικές παθήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Χρησιμοποιώντας υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και την τεχνογνωσία που διαθέτουν προσφέρουν στους καταναλωτές skincare προϊόντα υψηλής αξίας σε προσιτές τιμές βοηθώντας τους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και τελικά να βρουν τη δική τους μοναδική ομορφιά μέσα τους.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας