Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

FAIR HAIR

Παρουσίαση FAIR HAIR

Η εταιρεία FAIR HAIR ιδρύθηκε το 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να βοηθήσει όλους όσους έχουν προβλήματα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής. Δέκα χρόνια μετά ιδρύεται και το υποκατάστημα στην Αθήνα προσφέροντας την δυνατότητα σε όλο και π … Δείτε περισσότερα

Παρουσίαση FAIR HAIR

Η εταιρεία FAIR HAIR ιδρύθηκε το 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σκοπό να βοηθήσει όλους όσους έχουν προβλήματα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής. Δέκα χρόνια μετά ιδρύεται και το υποκατάστημα στην Αθήνα προσφέροντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερο κόσμο να βρει λύση στο πρόβλημά του οριστικά. Παράλληλα, φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας με συνέπεια και ευθύνη.
Η εταιρία FAIR HAIR γνωρίζοντας την σοβαρότητα και την σημαντικότητα του προβλήματος δημιούργησε ειδική ομάδα έρευνας σε Ελλάδα και Ιταλία, ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για την μόνιμη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τις διάφορες δερματικές παθήσεις που διαταράσσουν την υγιεινή του τριχωτού. Η φυσική αγωγή FAIR HAIR, αποτελείται από μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων περιποίησης και φροντίδας μαλλιών, που βοηθά στην αντιμετώπιση την τριχόπτωσης και στην απαλλαγή δερματικών παθήσεων, όπως πιτυρίδα, λιπαρότητα, σμηγματόρροια, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ξηροδερμία και κνησμό. Τα παραπάνω προβλήματα ταλαιπωρούν πολύ κόσμο και αποτελούν βασικές αιτίες τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών.

Τα προϊόντα Fair Hair διαθέτουν φυτική βάση, είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ και δεν προκαλούν καμία παρενέργεια, ένας βασικός παράγοντας που έχει εξασφαλίσει η εταιρία FAIR HAIR, ώστε να είναι δυνατή η χρήση των προϊόντων ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μόνιμη μέριμνα της εταιρίας FAIR HAIR είναι να δίνει την δυνατότητα σε όλο και περισσότερο αριθμό ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης, να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας